A téli hűvösebb-nyirkosabb, vagy igazán hideg időszakban jól jönnek olyan finomságok, amelyek átmelegítik testünket-lelkünket. Ez a 7 lélekmelengető egészséges téli étel biztos segíteni fog 🙂

Hogy milyen hangulatban töltjük a nehezebb időszakokat, igazából rajtunk múlik.

Fogadhatjuk még borongósabban a sötét-borongós napokat. De akár úgy is dönthetünk, hogy borongós időben is tudunk egy kicsit mosolyogni, jól érezni magunkat, pozitívak és bizakodóak lenni. A felhők is eltűnnek egyszer és újra felragyog a nap. Minden értelemben 🙂

Minden elmúlik egyszer.

A jó és a rossz is.

Igazából semmi se jó vagy rossz. A „rosszban” is ott van a „jó”, kérdés, hogy képesek vagyunk-e ezt meglátni.

És a „jóban” is ott van a „rossz”, hiszen semmi sem tart örökké.

Tehát az a kérdés, hogy mihez kezdesz a mostani vagy bármilyen más helyzettel. Ez már a te személyes döntésed.

Lehet, hogy most nehéz, de el fog múlni. Sokszor nehéz ezt elhinni (nekem is), de tekints vissza az életedre, és látni fogod, hogy minden folyamatosan változik.

Ahogy párom szokta mondani: Nem a felhők festik az eget (hanem mi…). Gondolj erre és meríts erőt ebből, ha nagyon beborulna feletted az ég.

És íme a 7 lélekmelengető egészséges recept, hisz a testünkön keresztül is tudunk hatni a lelkiállapotunkra, a közérzetünkre (és ehhez nem kell feltétlenül 2 tábla csokit megenni…).

7 lélekmelengető egészséges téli étel

Diós méz házilag

Saját készítésű diós méz ajándékba vagy csak úgy 🙂 Nemcsak finom ez a diós méz, hanem szuper egészséges is. Főleg, ha így készíted el!

olvass tovább >

Gyömbér tea készítése - Gyömbér tea recept

Gyömbérteát készíthetsz filteres teából és friss gyömbérgyökérből is. A két gyömbértea között ég és föld a különbség! Igazi gyömbér tea készítése recepttel!

olvass tovább >

Vegán sütőtökös latte kókusztejszínnel

Mennyei finom, csábítóan krémes, testet-lelket melengető vegán sütőtökös latte. Készítsd el azonnal! Garantáltan jobb kedvre derít!

olvass tovább >

Sütőtök torta - Sütés nélkül!

Vállalkozó kedvű vagy? Ha igen, garantáltan ez lesz életed legfinomabb és legegészségesebb sütőtök tortája! Ki ne hagyd!

olvass tovább >

Vegán sütőtök krémleves

Isteni finom vegán sütőtök krémleves almával. Testet-lelket melengető vegán sütőtök krémleves a hűvösebb őszi és téli időszakra! Készítsd el Te is!

olvass tovább >

Sütőtökös latte

Tudod, hogy mi az a sütőtökös latte? Egy csábítóan finom, krémes, testet-lelket melengető sütőtökös ital! Próbáld ki!

olvass tovább >

Diós almatorta

Mennyei diós almatorta. Mutatós, egyszerű és még egészséges is! Szuper szülinapi torta!

olvass tovább >