Sütés-főzés tippek
Egészséges főzés 4+1 lépésben
Mi szükséges ahhoz, hogy egészségesebb ételeket készíts? Hogyan vágj bele?
Dzsem vagy lekvár? Mi a különbség?
Dzsem vagy lekvár? Nem mindegy!
Stabark – A növényi zselésítő
Hasznos tudnivalók a stabarkról és a stabark felhasználásáról
Mérőeszköz kisokos – Ha nincs kéznél mérleg…
Mérőeszköz kisokos - Mivel mérhetsz, ha éppen nincs kéznél konyhai mérleg? Házias és egyéb mérőeszközök és mérőalkalmatosságok
Bokor Katalin: Befőzés cukor nélkül – Könyvajánló
Ismerkedj meg te is Bokor Katalin szuper hasznos kis receptfüzetével!
Lisztfajták – Melyik liszt mire jó?
Igazodj el végre te is a lisztfajták rengetegében!
Kovászolt cékla
Szuper finom kovászos cékla készítése lépésről lépésre
Csokoládé kisokos – Melyiket válasszam?
Mire érdemes a csokoládé vásárlásánál figyelni? Melyik a valódi csokoládé és melyik a csokoládéutánzat? A csokoládé kisokosból most megtudhatod!
Kovászos uborka krumplival lépésről lépésre
Szuper finom kovászos uborka krumplival lépésről lépésre
Kovászos káposzta krumplival
Szuper finom kovászos káposzta krumplival lépésről lépésre