Hagymás kuszkusz 3 verzióban: Kuszkusz vöröshagymával, medvehagymával vagy póréhagymával.

A kuszkusz szuper gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Hogy adjunk neki egy kis plusz ízt is, dobjuk fel többféle hagymával!

Nézzük is a hagymás kuszkusz variációkat!

A lenti mennyiségű kuszkusz 2-3 adagnak felel meg a kuszkuszhoz fogyasztott étel fajtájától és étvágyadtól függően.

Hagymás kuszkusz

  • 20 dkg kuszkusz
  • 3 dl víz
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 2 ek kókuszzsír
  • só, bors
  1. Készítsd el a kuszkuszt! A kuszkusz részletes elkészítését itt találod.
  2. Vágd apróra a hagymát és párold üvegesre a kókuszzsíron.
  3. Keverd össze az elkészült kuszkuszt a hagymával.

Medvehagymás kuszkusz

  • 20 dkg kuszkusz
  • 3 dl víz
  • 1 kis csokor medvehagyma
  • 2 ek kókuszzsír
  • só, bors
  1. Készítsd el a kuszkuszt! A kuszkusz részletes elkészítését itt találod.
  2. Vágd csíkokra a medvehagymát.
  3. Első lehetőség: A medvehagymát nyersen keverd a kuszkuszhoz (így több tápanyag marad benne).
  4. Második lehetőség: Rövid ideig párold a medvehagymát, hogy kissé összeessen. Majd keverd a párolt kuszkuszhoz.

Póréhagymás kuszkusz

  • 20 dkg kuszkusz
  • 3 dl víz
  • 1 kis póréhagyma
  • 2 ek kókuszzsír
  • só, bors
  1. Készítsd el a kuszkuszt! A kuszkusz részletes elkészítését itt találod.
  2. Vágd vékony karikára a póréhagymát.
  3. Első lehetőség: A póréhagymát nyersen keverd a kuszkuszhoz (így több tápanyag marad benne).
  4. Második lehetőség: Párold meg a póréhagymát a kókuszzsíron, majd keverd a párolt kuszkuszhoz.