Hagymás kuszkusz 3 verzióban: Kuszkusz vöröshagymával, medvehagymával vagy póréhagymával.
A kuszkusz szuper gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Hogy adjunk neki egy kis plusz ízt is, dobjuk fel többféle hagymával!
Nézzük is a hagymás kuszkusz variációkat!
A lenti mennyiségű kuszkusz 2-3 adagnak felel meg a kuszkuszhoz fogyasztott étel fajtájától és étvágyadtól függően.
Hagymás kuszkusz
- 20 dkg kuszkusz
- 3 dl víz
- 1 nagyobb vöröshagyma
- 2 ek kókuszzsír
- só, bors
- Készítsd el a kuszkuszt! A kuszkusz részletes elkészítését itt találod.
- Vágd apróra a hagymát és párold üvegesre a kókuszzsíron.
- Keverd össze az elkészült kuszkuszt a hagymával.
Medvehagymás kuszkusz
- 20 dkg kuszkusz
- 3 dl víz
- 1 kis csokor medvehagyma
- 2 ek kókuszzsír
- só, bors
- Készítsd el a kuszkuszt! A kuszkusz részletes elkészítését itt találod.
- Vágd csíkokra a medvehagymát.
- Első lehetőség: A medvehagymát nyersen keverd a kuszkuszhoz (így több tápanyag marad benne).
- Második lehetőség: Rövid ideig párold a medvehagymát, hogy kissé összeessen. Majd keverd a párolt kuszkuszhoz.
Póréhagymás kuszkusz
- 20 dkg kuszkusz
- 3 dl víz
- 1 kis póréhagyma
- 2 ek kókuszzsír
- só, bors
- Készítsd el a kuszkuszt! A kuszkusz részletes elkészítését itt találod.
- Vágd vékony karikára a póréhagymát.
- Első lehetőség: A póréhagymát nyersen keverd a kuszkuszhoz (így több tápanyag marad benne).
- Második lehetőség: Párold meg a póréhagymát a kókuszzsíron, majd keverd a párolt kuszkuszhoz.