Ez a vegán kakaós piskóta tej és tojás nélkül készül, ráadásul cukor- és gluténmentes is!
Ezzel a vegán gluténmentes kakaós piskótával készült többek között ez a finom vegán Sacher torta is.
Próbáld ki, érdemes!
Vegán gluténmentes kakaós piskóta
- Sütési hőfok: 180 fok
- Sütési idő: 25 perc
- Tortaforma mérete: 24 cm
Vegán gluténmentes kakaós piskóta hozzávalók
- 25 dkg Szafi Free karobos muffin/piskóta lisztkeverék
- 7 dkg eritrit
- 1,7 dl víz
- 5 ek olvasztott kókuszolaj
- 2 ek citromlé
Vegán gluténmentes kakaós piskóta elkészítése
- A vegán kakaós piskótához kimérjük a hozzávalókat.
- Összekeverjük a vizet, a cukrot, a citromlevet, a kókuszzsírt és az egészet elkeverjük a lisztkeverékkel.
- A vegán kakaós piskótát az előzőleg kibélelt vagy kikent tortaformába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt a készre sütjük.
- A kész vegán piskótát rácson hagyjuk kihűlni.
Jó étvágyat a vegán kakaós piskótához!