A gyümölcslevest sokféle formában el lehet készíteni. Ez a szuper finom gyümölcsleves pudingporral készült.

A gyümölcsleves pudinggal sokkal krémesebb, sűrűbb, mint a csak tejjel vagy tejszínnel készült gyümölcsleves.És még finom vaníliás is.

A piros gyümölcsök a sárgákkal kombinálva nagyon finom ízt eredményeztek, amit a vanília-fahéj-citrom még élvezetesebbé tesz.

Próbáld ki, imádni fogod 🙂

Pudingos gyümölcsleves hozzávalók

  • 60 dkg piros gyümölcs: meggy, málna, ribizli, szeder
  • 1 kg sárga gyümölcs: sárgabarack, őszibarack
  • fél citrom leve
  • fahéj
  • nádcukor ízlés szerint
  • 1/2 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 dl tejszín

Pudingos gyümölcsleves elkészítése

  1. A pudingos gyümölcsleves készítését kezdd a meggyel, öntsd fel forró vízzel, majd add hozzá folyamatában az őszibarackot, a sárgabarackot, végül a bogyós gyümölcsöket (ill. az érettebbek jöjjenek a vége felé).
  2. Édesítsd ízlésed szerint a gyümölcslevest, szórd meg egy kis fahéjjal.
  3. A pudingport keverd ki a tejszínnel (tejszínből ízlés szerint használhatsz többet is) és kevés vízzel, majd habard be vele az elkészült gyümölcslevest.
  4. Ha már kihűlt a pudingos gyümölcsleves, mehet bele a citrom leve is!
  5. Jó étvágyat a pudingos gyümölcsleveshez!

Gyümölcsleves pudiggal

Gyümölcsleves pudinggal

Mennyiség: kb. 3 liter pudingos gyümölcsleves