A gyümölcslevest sokféle formában el lehet készíteni. Ez a szuper finom gyümölcsleves pudingporral készült.
A gyümölcsleves pudinggal sokkal krémesebb, sűrűbb, mint a csak tejjel vagy tejszínnel készült gyümölcsleves.És még finom vaníliás is.
A piros gyümölcsök a sárgákkal kombinálva nagyon finom ízt eredményeztek, amit a vanília-fahéj-citrom még élvezetesebbé tesz.
Próbáld ki, imádni fogod 🙂
Pudingos gyümölcsleves hozzávalók
- 60 dkg piros gyümölcs: meggy, málna, ribizli, szeder
- 1 kg sárga gyümölcs: sárgabarack, őszibarack
- fél citrom leve
- fahéj
- nádcukor ízlés szerint
- 1/2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 dl tejszín
Pudingos gyümölcsleves elkészítése
- A pudingos gyümölcsleves készítését kezdd a meggyel, öntsd fel forró vízzel, majd add hozzá folyamatában az őszibarackot, a sárgabarackot, végül a bogyós gyümölcsöket (ill. az érettebbek jöjjenek a vége felé).
- Édesítsd ízlésed szerint a gyümölcslevest, szórd meg egy kis fahéjjal.
- A pudingport keverd ki a tejszínnel (tejszínből ízlés szerint használhatsz többet is) és kevés vízzel, majd habard be vele az elkészült gyümölcslevest.
- Ha már kihűlt a pudingos gyümölcsleves, mehet bele a citrom leve is!
- Jó étvágyat a pudingos gyümölcsleveshez!
Gyümölcsleves pudinggal
Mennyiség: kb. 3 liter pudingos gyümölcsleves
nagyon finom lehet a kertemben most tőbb bogyos is érik el fogom késziteni köszi
Igen, tényleg finom ez a gyümölcsleves 🙂 Írd meg, milyen lett!