Szeptember eleje óta több mint 20 féle sütőtökös étel készült nálunk. Mégpedig hihetetlenül finomak! És bármilyen hihetetlen, még mindig nem unjuk!

Hogy miért nem?

Mert nem csak sült sütőtököt eszünk és nem csak sütőtökkrémlevest, hanem hihetetlenül változatos sütőtökös ételeket: sütve, főzve, töltve, édesen, sósan, sütinek, levesnek, tésztának, innivalóként, magyarosan, keleti vagy akár mediterrán ízvilággal.

Az összeset videóra is vettünk, hogy online főzőtanfolyamunkon neked és másoknak is megmutassuk, hogy a sütőtökből rengeteg változatosan elkészített és szuper finom ételt lehet varázsolni!

Miért is hagynád ki a szuper egészséges sütőtököt, ami jól elkészítve mennyei finom, ráadásul nagyon jó áron be tudod szerezni?

Új online főzőtanfolyam: Mennyei sütőtökös ételek

Hogy mi mindent készítettünk?

Sütőtökös leveseket (nem csak édeset és nem csak krémlevest!), töltött sütőtököket, fűszeres tepsis sütőtök variációkat, sütőtökös innivalókat, sütőtökös szendvicskrémeket, sütőtökös tésztaételeket, sütőtökös sütiket (muffin, keksz, pite és pohárdesszert).

Mennyei sütőtökös ételek online főzőtanfolyam

A mi személyes kedvenceink a hihetetlenül krémes sütőtökös pite, a sütőtökös keksz, a sós sütőtökös levesek és a mediterrán töltött sütőtök, a villámgyors sütőtökös italok és a pikáns sütőtökös tészta voltak.

Mennyei sütőtökös ételek online főzőtanfolyam

Hogyan készíts te is ilyen változatosan fincsi sütőtökös ételeket?

Az alapok (konyhai technikák, sütőtök előkészítése, felhasználása a lehető leghatékonyabban) elsajátításával és a bemutatott ételek és variációik segítségével te magad is képes leszel saját sütőtökös ételeket alkotni. De ha nem törsz ilyen babérokra, már a bemutatott változatos ételek elkészítésével magasan túl fogod szárnyalni a legtöbb konyhatündért 🙂

Mennyei sütőtökös ételek online főzőtanfolyam

Nézd meg itt a részleteket (ételek, fotók stb.) itt, és ha tetszik szerezd meg szuper kedvezményes áron!

Mennyei sütőtökös ételek online főzőtanfolyam – Szuper kedvezményes áron >>

Várlak szeretettel!

Legyen vidám, mosolygós napod! BE HAPPY 🙂

Nagy Szilvia