Az elmúlt 7 hétben csak sütőtökös ételeket ettünk. Mégpedig hihetetlenül finomakat! És hihetetlenül változatosan, mert bármilyen hihetetlen, de még mindig nem unjuk!

Miért eszünk ennyi sütőtököt? Nem túlzás ez egy kicsit?

De, talán az.

Ugyanakkor mégse.

Azért készült ilyen sok sütőtökös étel, mert az összeset videóra is vettünk, hogy neked és másoknak is megmutassuk, hogy a sütőtökből rengeteg szuper ételt lehet varázsolni!

Miért is hagynád ki a szuper egészséges sütőtököt, ami jól elkészítve mennyei finom, ráadásul nagyon jó áron be tudod szerezni?

Készíts mennyei finom és egészséges sütőtökös ételeket az egész szezonban!

Hogy mi mindent készítettünk?

Sütőtökös leveseket (nem csak édeset és nem csak krémlevest!), töltött sütőtököket, fűszeres tepsis sütőtök variációkat, sütőtökös innivalókat, sütőtökös szendvicskrémeket, sütőtökös tésztaételeket, sütőtökös sütiket (muffin, keksz, pite és pohárdesszert).

A mi személyes kedvenceink a hihetetlenül krémes sütőtökös pite, a sütőtökös keksz, a sós sütőtökös levesek és a mediterrán töltött sütőtök, a villámgyors sütőtökös italok és a pikáns sütőtökös tészta voltak.

Hogyan készíts te is ilyen változatosan fincsi sütőtökös ételeket?

Az alapok (konyhai technikák, sütőtök előkészítése, felhasználása a lehető leghatékonyabban) elsajátításával és a bemutatott ételek és variációik segítségével te magad is képes leszel saját sütőtökös ételeket alkotni. De ha nem törsz ilyen babérokra, már a bemutatott változatos ételek elkészítésével magasan túl fogod szárnyalni a legtöbb konyhatündért 🙂

Mennyei sütőtökös ételek online főzőtanfolyam

Nézd meg itt a részleteket (ételek, fotók stb) itt, és ha tetszik szerezd meg szuper kedvezményes áron!

Mennyei sütőtökös ételek online főzőtanfolyam – Szuper kedvezményes áron >>

Várlak szeretettel!

Legyen vidám, mosolygós napod! BE HAPPY 🙂

Nagy Szilvia