Biztos elgondolkodtál rajta, miért is érné meg a számodra bármilyen online főzőtanfolyamon részt venni.

Amit én elvárnék bármilyen online tanfolyamtól az az, hogy valóban tanulni tudjak belőle. Számomra ez azt jelenti, hogy

 1. jó tananyagot kapjak, azaz gyakorlati tudást hiteles, a témában jártas, hozzáértő, tapasztalt személytől.
 2. tudjak kérdezni, ha valamivel esetleg elakadok.
 3. a tananyagot bármikor át tudjam nézni, tudjak ismételni.

Sok csoportos és jó pár online tanfolyamot elvégeztem már, és azokkal voltam elégedett, amelyek a fenti feltételeknek eleget tettek. Ha igazán jó volt az online (videós) tanfolyam, számomra még a személyes tanfolyamnál is értékesebbnek bizonyult. Mert bármikor visszanézhettem azt, ami kérdéses maradt, és a videók alatt kérdezhettem is. Ráadásul bármikor, bárhol tanulhattam, nem voltam időhöz kötve, nem kellett utaznom, ha erre éppen nem volt lehetőségem.

Ezért az online főzőtanfolyamnál is erre a 3 pontra helyeztem a hangsúlyt:

1. Pont: Jó minőségű tananyag, amiből tényleg tanulhatsz

 • Hasznos, rendszerezett, gyakorlatban alkalmazható tudás: Megmutatom hogyan készítsd el az ételeket, közben elmagyarázom, mit miért csinálok. Felhívom a figyelmedet a lehetséges hibaforrásokra. Több mint 25 éve sütök-főzök, és szívesen megosztom veled az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Elég sok ételt rontottam már el és készítettem el sikeresen ahhoz, hogy tudjam, mivel segíthetek számodra a legtöbbet. Hasznos, rendszerezett és gyakorlatban alkalmazható tudást adok át Neked, aminek segítségével igazi konyhatündér válhat belőled, és végre kezedbe veheted a saját és a családod egészségét!
 • Részletes videók, amelyek valóban segítenek neked, hogy megtanuld az egészséges sütés-főzés minden csínját-bínját.
 • Szuper finom, bevált, kipróbált receptek, amelyek valóban működnek. Így megspórolhatod a kísérletezésre fordított időt és a nem sikerült ételek alapanyagának árát. Végérvényesen búcsút mondhatsz az egészséges, de ehetetlen ételeknek! Lehet, hogy még nem tudod, de most végre megtanulhatod, hogyan készíts igazán finom ételeket sok zöldséggel és gyümölccsel.
 • Nyomtatható receptfüzetet is kapsz a tanfolyamhoz: Itt gyorsan át tudod futni a pontos hozzávalók listáját és az ételek elkészítésének főbb pontjait. A videókkal együtt használva nagyon eredményesen tudod őket forgatni.
 • Felhasznált alapanyagok listája, hogy gyorsan el tudd dönteni, van-e minden otthon és be tudd a szükséges hozzávalókat szerezni.

2. Pont – Ha kérdésed van, akkor sem maradsz magadra

 • A zárt tanfolyami oldalon kérdezhetsz is. Azaz, ha a részletes videók ellenére még mindig marad kérdésed, nem maradsz egyedül.  A kérdéseidet személyesen én válaszolom meg.

3. Örök hozzáférés – Bármikor, bárhol tanulhatsz

 • Az online főzőtanfolyam videóit bármennyiszer visszanézhetsz, akár jövőre is, hiszen örök hozzáférést kapsz az online tanfolyamokhoz.
 • Az online főzőtanfolyamokat bárhol és bármikor, kényelmesen, a saját tempódban végezheted el. Csupán egy számítógépre, okostelefonra, tabletre vagy más olyan eszközre van szükséged, amelyen van internet és videókat tudsz nézni!

Nincs vesztenivalód: 14 napos pénzvisszafizetési garancia: Számomra az a legfontosabb, hogy valóban hasznos és gyakorlati tudást adjak át. Ha úgy érzed, hogy igyekezetem ellenére számodra egyáltalán nem volt hasznos az online főzőtanfolyam, visszatérítjük a tanfolyam árát.

Várlak szeretettel online főzőtanfolyamaimon!

Nagy Szilvia