Főzőtanfolyam ajándékutalvány aranyszínű borítékkal

LovelyVeg » Üzlet » Főzőtanfolyam ajándékutalvány aranyszínű borítékkal

Főzőtanfolyam ajándékutalvány aranyszínű borítékkal

11 990 Ft 10 990 Ft

Elfogyott

Szeretnél barátaidnak, családtagjaidnak igazi élményt ajándékozni? Szeretnéd, hogy az ajándékod különleges és igazán hasznos is legyen?

Ebben az esetben ajándékozd ezt szép, kézzel fogható, névre szóló főzőtanfolyam ajándékutalványt!

*** Utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást?

Ebben az esetben ajándékozd ezt az azonnal letölthető névre szóló főzőtanfolyam ajándékutalványt!

Elfogyott

Kategória:

Részletek

Főzőtanfolyam ajándékutalvány – Kinek érdemes főzőtanfolyamot ajándékoznod?

LovelyVeg főzőtanfolyam ajándékutalvány aranyszínű borítékkalOlyan barátodnak, családtagodnak,

 • aki szeret alkotni a konyhában és nyitott újabb dolgok megismerésére, megtanulására.
 • aki szeretne jó társaságban szuper finom és egészséges ételeket készíteni.
 • aki ugyan kezdő konyhatündér, de szívesen megtanulna szuper finom, egyszerű és megvalósítható ételeket.

Ha bármelyik kérdésedre igen a válasz, meleg szívvel ajánlom neked főzőtanfolyamainkat, ahol szórakozva tanulunk meg finomváltozatosegyszerű, kezdők számára is elkészíthető egészséges ételeket.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány: Miért ajándékozz főzőtanfolyamot?

 • A maximum 6 fős főzőtanfolyamokon igazi élmény vár barátaidra, családtagjaidra, akik szuper társaságban szuper finom, egyszerű és egészséges ételeket tanulhatnak meg.
 • Barátaid, családtagjaid a főzőtanfolyamokon hasznos és rendszerezett tudásra tehetnek szert, amely segítségével végre saját kezükbe vehetik a saját és családjuk egészségét.
 • Családias hangulat és a jó társaság mindig adott 🙂
 • A kinyomtatott recepteket és az élményt természetesen mindenki hazaviheti 🙂

főzőtanfolyam élménybeszámolókat itt olvashatod.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány árak

 • Sztenderd főzőtanfolyam ajándékutalvány ára papír alapon, aranyszínű borítékkal, elsőbbségi ajánlott küldeményként postázva: lásd fentebb (1 db sztenderd főzőtanfolyam ára 1 személy részére).
 • Sztenderd főzőtanfolyam: 3-4 órás főzőtanfolyamok (tej-, tojás-, húsmentes, vegán főzőtanfolyamok)

Főzőtanfolyam ajándékutalvány megrendelése

 1. LovelyVeg Webshopban: Az ajándékutalványt a LovelyVeg webshopban (ezen az oldalon a lap tetején) az ajándékutalvány kosárba helyezésével tudod megvásárolni.
 2. E-mailben (csak ha a webshopban nem tudsz vásárolni): az ajándékutalványt a fozoiskola@lovelyveg.hu e-mail címre írva is megrendelheted. A megrendeléshez írd meg a saját nevedet, a címedet és a telefonszámodat ÉS a megajándékozott nevét. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a webshopban történő vásárlásodat gyorsabban tudjuk teljesíteni, mint az e-mailben történő megrendeléseket.

Hogyan és mikor kapod meg az ajándékutalványt?

 • Ezt szép, esztétikus, kézzel fogható ajándékutalványt papír alapon, aranyszínű borítékban, elsőbbségi ajánlott levélben kapod meg. A megajándékozni kívánt személy nevét szabadon megadhatod (Te írod rá az ajándékutalványra).
 • Az ajándékutalványon nem tüntetjük fel az árat.
 • Miután kiegyenlítetted az ajándékutalvány árát, 1-3 munkanapon belül postán kapod meg a ajándékutalványt.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány – Hogyan és meddig tudod beváltani

 • A főzőtanfolyam ajándékutalványt jelenleg e-mailben lehet beváltani. A megajándékozott írjon az e-mail címünkre (fozoiskola@lovelyveg.hu), amelyben megadja a saját és az ajándékutalvány vásárlójának a nevét, valamint az általa kiválasztott főzőtanfolyam nevét (vagy az általad megvásárolt főzőtanfolyam nevét).
 • Beváltás: A főzőtanfolyam ajándékutalványt az érvényesség ideje alatt bármilyen 3-4 órás sztenderd személyes (csoportos) főzőtanfolyamra be lehet váltani (az esetleges áremelés nem érinti az ajándékutalványokat, ha emelkedik a sztenderd főzőtanfolyamok ára, akkor sem kell ráfizetni az utalványokra az érvényesség ideje alatt!).
 • Beváltás ráfizetéssel: Nagyobb értékű főzőtanfolyamainkra (több mint 4 órás főzőtanfolyamok, speciális főzőtanfolyamok, több napos főzőtanfolyamok) is be lehet váltani ráfizetéssel.
 • ÚJ! Beváltás online főzőtanfolyamra: Az ajándékutalványokat akár online főzőtanfolyamra be lehet váltani. Így ha sehogy sem sikerül eljönnöd, akkor sem veszik el az ajándékutalványod 🙂
 • A főzőtanfolyamok folyamatosan indulnak. A főzőtanfolyamok időpontját és témáját itt tudod megnézni.
 • Főzőtanfolyamok helyszíne: Szeged (de más városokban is szervezünk igény esetén).
 • Az ajándékutalványok érvényességi ideje: 8 hónap. Ha elmaradnak főzőtanfolyamok, akkor az utalványokat hosszabbítjuk: Ha 3 hónapig nincs főzőtanfolyam, akkor 3 hónappal tovább érvényesek!
 • Az ajándékutalványok az ajándékozó neve és és a megtörtént kifizetés alapján érvényesek, és készpénzre nem válthatók.

Kérdésed van az ajándékutalvánnyal vagy a főzőtanfolyamokkal kapcsolatban?

Kérlek, olvasd át ezt az oldalt. Ha még mindig maradt kérdésed, szívesen megválaszolom e-mailben és telefonon is. Ha nem venném fel a telefont, írj nekem sms-t (ezt írd az sms-be: neved + főzőtanfolyam) és mihelyt alkalmam nyílik, visszahívlak.

 • E-mail: fozoiskola@lovelyveg.hu
 • Telefon: +36 50 122 7579

Legyen vidám, mosolygós napod! BE HAPPY 🙂

Várlak téged, barátaidat és  családtagjaidat szeretettel:

Nagy Szilvia

Főzőtanfolyam vélemények:

“Ha el akarsz indulni az egészséges étkezés útján; és ha már járod ezt az utat – mindenképpen jó helyen vagy! Minőségi alapanyagok, ízek, színek; profi vegán szakács, azaz Szilvi és jó társaság!” Cseh Györgyi

“Most voltam először , de biztos, hogy nem utoljára Szilvi főzőtanfolyamán! Már tudom, hogy egészséges ételek, milyen finomak is lehetnek! 🙂 Szilvi egy különleges “konyhafönök”, aki személyes varázsával nagyon hasznos trükköket, praktikákat, egyedi ízvilágot mutatott nekünk! A tavaszi leves és az almás pite elfogyasztása után már tudtam, hogy egyre több egészséges újdonságot főzök majd családomnak!” Urbán Edit

“Ami számomra a legfontosabb, hogy a főzőtanfolyam nagyon jó hangulatban telt el. Célom, hogy egészségesen táplálkozzak, viszont időm a főzésre nagyon kevés van. Szeretem a változatos, ízletes, egyszerű ételeket. Mindenre választ kaptam, és sok új főzési technikát is tanultam, melynek elsajátítása véleményem szerint csak gyakorlatban lehetséges. Szilviről néhány szóban: lelkes, hiteles, és imádja amit csinál. Sok sikert!” Nagy György

“Nagyon finomak, megvalósíthatók a receptek!” B. Moncsi

“Kedves Szilvi! Nagyon hasznosak az írásaid, sokszor olvasgatom őket.” L. Tekla

“Szívből köszönöm a sok-sok receptet, és ötletet! A tevékenységed nagyon hasznos, kívánok jó egészséget, és lendületet munkádhoz!” P. J. Gitta

“Eddig bármit elkészítettem a receptjeid közül – minden nagyon szép lett, és ízlett is mindenkinek <3 köszönöm! B. K. Judit

Nagyon szuper, amit csinálsz. Rengetegen tanulunk tőled sütni. Én már tudtam eddig, de az nem volt egészséges. Úgyhogy most újra tanulok sütni, egészséges sütiket! Például Tőled és sokat. Köszi és gratulálok. Fantasztikus vagy!” N. Andrea

További információk

Tömeg1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Főzőtanfolyam ajándékutalvány aranyszínű borítékkal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top