WOO SHORTCODEOK:

2 db akciós termék:

Legújabb termék 1db:

Online főzőtanfolyam kategória termékei véletlen rendezésben, 2db:

Címke alapján (ugyanúgy lehet orderby és limit):

IDk alapján: 

RÉGEBBI SHORTCODE:

❤ ❤ ❤
LovelyVeg Egészséges Életmód Hírlevelek
Iratkozz fel most, hogy le ne maradj szuper akcióinkról, receptjeinkről, ingyenes írásainkról és videóinkról!
  

Az ajándékutalványt automatikusan kiállítjuk a megajándékozott nevére, és a megrendelő e-mail címére küldjük.

Kiválasztott ajándék: Főzőtanfolyam ajándékutalvány (sztenderd)

Az ajándékutalvány ára:

bővebb információ
Elfogyott (0 db készleten)!

Szeretnél barátaidnak, családtagjaidnak igazi élményt ajándékozni? Szeretnéd, hogy az ajándékod különleges és igazán hasznos is legyen?

Vagy utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást?

Ebben az esetben ajándékozd ezt az azonnal letölthető, névre szóló főzőtanfolyam ajándékutalványt!

Főzőtanfolyam ajándékutalvány - Hogyan és meddig tudod beváltani?  • A főzőtanfolyam ajándékutalványokat elektronikusan, e-mailben vagy telefonon lehet beváltani. 

  • Beváltás: A főzőtanfolyam ajándékutalványt az érvényesség ideje alatt bármilyen 3-4 órás sztenderd személyes (csoportos) főzőtanfolyamra be lehet váltani (az esetleges áremelés nem érinti az ajándékutalványokat, ha emelkedik a sztenderd főzőtanfolyamok ára, akkor sem kell ráfizetni az utalványokra az érvényesség ideje alatt!).

  • Beváltás ráfizetéssel: Nagyobb értékű főzőtanfolyamainkra (több mint 4 órás főzőtanfolyamok, speciális főzőtanfolyamok, több napos főzőtanfolyamok) is be lehet váltani ráfizetéssel.

  • ÚJ! Beváltás online főzőtanfolyamra: Az ajándékutalványokat akár online főzőtanfolyamra be lehet váltani. Így ha sehogy sem sikerül eljönnöd, akkor sem veszik el az ajándékutalványod 🙂 Ezt jelenleg telefonon vagy e-mailben tudjuk megbeszélni.

  • A főzőtanfolyamok folyamatosan indulnak (havi 1 meghirdetett főzőtanfolyam, kivéve júliusi szünet). A főzőtanfolyamok időpontját és témáját itt tudod megnézni.

  • Főzőtanfolyamok helyszíne: Szeged

  • Sztenderd ajándékutalványok érvényességi ideje: 2021.08.30-ig vásárlástól számított 8. hónap, 2021.08.31-től 4 hónap.  Részletes feltételek itt: Ajándékutalványok érvényessége, beváltása, főzőtanfolyam lemondási feltételek ITT >>

  • Az ajándékutalványok az ajándékozó neve és és a megtörtént kifizetés alapján érvényesek, és pénzre nem válthatók (nem visszaválthatók).


FONTOS: Ha elmaradnak főzőtanfolyamok, akkor az utalványokat hosszabbítjuk: Ha 2 hónapig nincs főzőtanfolyam, akkor 2 hónappal tovább érvényesek! A főzőtanfolyamok a helyzettől függően indulni fognak. Az ajándékutalványt vásárlókat (vagy ha a megajándékozott ír nekünk, akkor a megajándékozottat) tájékoztatjuk a lehetőségekről!

Válaszd ki az utalvány hátterét:

LovelyVeg
Gyertyák
Rózsák
Szívek 1
Szívek 2
Szívek 3
Húsvét 1
Lufik 1
Lufik 2
Lufik 3

Írd be a megajándékozott nevét:

További szöveg a név alatt (max 50 karakter):

Az utalványod előnézete

MINTA MINTA

A kiszámolt BMI érték: