Ebben az írásban azt szeretném tisztázni, hogy a LovelyVeg Online Főzőiskolánál mit is jelent pontosan az online főzőtanfolyam.

Mi az az online főzőtanfolyam?

Az online főzőtanfolyam olyan videós főzőtanfolyam, amelyet külön, online tanulás céljára állítottunk össze és vettünk fel. Az online főzőtanfolyami anyagokhoz örök hozzáférést adunk, így korlátozás nélkül bármikor megnézheted a főzős anyagokat.

Az online főzőtanfolyamok nagy előnye, hogy nem vagy helyhez és időhöz kötve. Bárhol és bármikor tanulhatsz sütni-főzni.

A LovelyVeg online főzőtanfolyamok további előnye, hogy ezekből a videókból valóban meg tudsz tanulni egészségesebben főzni.

Ugyanis az a célunk, hogy megtanulj egészségesebben főzni.

Hogyan igyekszünk az egészségesebb főzés elsajátításában támogatni?

Hozzáférhető alapanyagokból megvalósítható ételeket főzünk, amelyeket te is be tudsz szerezni és el is tudsz készíteni.

Nem termékeket reklámozunk és nem is a nézettséget (lájkokat és hasonlókat) hajkurásszuk.

Szívügyünk, hogy a növényi ételek jobban elterjedjenek és ezeket az ételeket valóban finoman és egészségesen el tudd készíteni.

Az online főzőtanfolyamokat eredetileg azért hoztuk létre, hogy azok is hozzájussanak ehhez az újszerű és értékes tudáshoz, akik nem tudnak eljönni hozzánk Szegedre a hagyományos csoportos főzőtanfolyamokra vagy egyszerűen kedvezőbb áron szeretnének tanulni.

Ha már próbáltál ingyenes videókból (YouTube) stb. tanulni, biztos érted, hogy itt mire gondolok.

Nincs semmi gond az ingyenes videókkal sem, ha már van tapasztalatod és ki tudod szűrni, hogy mi az ami megvalósítható, mi az, amit érdemes javítani az adott ételen főzés közben, milyen alapanyagot érdemes beszerezned és milyet nem. De ez tapasztalatom szerint inkább haladóknak való, akik inkább csak ötleteket keresnek.

Őszintén, hány receptet vagy videót (vagy bármi mást) mentettél már el későbbre, amit azóta sem készítettél el?

Mi nem az online főzőtanfolyam?

A LovelyVeg Főzőiskolánál az online főzőtanfolyamok mindig online tanulásra készülnek.

Ezért egész biztos, hogy nem a csoportos főzőtanfolyamokat vesszük fel, amelyek legalább 4 órásak. Ebből elég nehéz lenne kihámoznod a lényeget, sokszor nem látnád, hogy éppen mit csinálunk, hiszen izgünk-mozgunk 2 helyszín között is. És lehet, hogy a hangos nevetgéléstől nem is hallanád, hogy mit mondok. Röviden, a csoportos főzőtanfolyam felvételei nem lennének alkalmasak a tanulásra.

A LovelyVeg online főzőtanfolyamok nem élő adásban mennek (stream), így nincs kötelező kezdő időpont sem. Az online főzőtanfolyamokat elindítjuk és később is hozzáférhetőek lesznek. Fontos azonban tudnod, hogy az új főzőtanfolyamot a bevezetéskor (első megjelenés) tudod a legkedvezőbb áron beszerezni.

Miért nem ingyenesek az online főzőtanfolyamok? Vannak-e ingyenesen elérhető receptek és videók? Ezekre a kérdésekre ebben a cikkünkben kapsz választ.

Ha célirányosan és hatékonyan szeretnél tanulni hasznos dolgokat, akkor várunk szeretettel online főzőtanfolyamainkon.

Szép napot kívánok Neked:

Nagy Szilvia