Csoportos főzőtanfolyamok lemondási feltételei

Érvényes: 2020.10.15-től visszavonásig

Lemondási feltételek PDF

A https://lovelyveg.hu oldalon meghirdetett és a lefoglalt (kifizetett) csoportos főzőtanfolyamot az alábbi feltételekkel tudod írásban, e-mailben lemondani:

Ha a főzőtanfolyam elmarad:

Ha főzőiskolánknak felróható okból marad el a főzőtanfolyam, akkor a teljes összeget visszatérítjük VAGY választhatsz egy másik főzőtanfolyamot.

Ha nem főzőiskolánknak felróható okból (vis major) marad el a főzőtanfolyam (pl. vírushelyzet miatt nem lehet megtartani a tanfolyamot), akkor új időpontot tűzünk ki a főzőtanfolyamra. Jöhetsz az új időpontra VAGY akár egy másik főzőtanfolyamot is választhatsz.

Ha a tanfolyamot megtartjuk:

De te bármilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni (más programod van, betegség, stb.):

  • Ha legalább 14 nappal a főzőtanfolyam előtt mondod le, akkor a teljes összeg visszajár. VAGY választhatsz egy másik főzőtanfolyamot.
  • Ha 14 napon belül mondod le, és a helyedet még fel tudjuk tölteni, akkor is visszajár a teljes összeg (de erre nem tudunk garanciát vállalni).
  • Ha 14 napon belül mondod le, és nem tudunk helyetted senkit sem szerezni (és te sem tudsz mást küldeni magad helyett), akkor egy másik főzőtanfolyamra tudsz majd eljönni (azaz soha nem veszik el a tanfolyam díja, hanem becserélhető egy másikra, de visszatéríteni sajnos nem áll módunkban).
  • Kérésedre a csoportos főzőtanfolyam jegyárát megfelelő értékű online főzőtanfolyamra is becserélheted.

Ajándékutalványok

Ha elmarad a főzőtanfolyam, az ajándékutalványodat egy másik főzőtanfolyamra tudod beváltani (az ajándékutalványok pénzre nem válthatók). Az ajándékutalványok érvényességi idejét arányosan meghosszabbítjuk azon hónapok számával, amikor vis major nem tudtunk főzőtanfolyamot tartani (tehát ha 2 hónapig nincs tanfolyam, akkor 2 hónappal tovább érvényes az utalványod).

A lefoglalt időpontot egyszer mondhatod vissza a fenti feltételekkel (2. lemondás esetén újabb időpontra csak a tanfolyam díjának kifizetését követően lehet jelentkezni).

Nagy Szilvia

LovelyVeg Életmód- és Főzőiskola

Kapcsolat (telefon, e-mail) >>

ÁSZF