Készíts ajándékutalványt új Ajándékutalvány Varázslónkkal!

LovelyVeg » LovelyVeg Főzőiskola hírek » Készíts ajándékutalványt új Ajándékutalvány Varázslónkkal!
 • Készíts ajándékutalványt új Ajándékutalvány Varázslónkkal!

Végre elkészült Ajándékutalvány Varázslónk, amelyen segítségével Te magad szerkesztheted meg elektronikusan az ajándékutalványt!

És nem csak az ajándékutalvány szerkesztési lehetősége és azonnali kiküldése az újdonság, hanem hogy a beváltás is sokkal-sokkal egyszerűbb lett. A 2020. december 15. után vásárolt ajándékutalványokat teljesen elektronikusan lehet szuper gyorsan beváltani!

Újdonságok a főzőtanfolyam ajándékutalványokkal kapcsolatban:

 1. Az ajándékutalvány hátterét kiválaszthatod a sablonok közül.
 2. Az ajándékutalványon meg tudod adni a megajándékozott nevét.
 3. Az ajándékutalványra tudsz egy rövid üzenetet is írni.
 4. Az ajándékutalványt azonnal megkapod a megrendelést követően az e-mail címedre.
 5. A 2020. december 15. után vásárolt ajándékutalványokat szuper egyszerűen elektronikusan lehet beváltani!

Milyen főzőtanfolyamokra lehet ajándékutalványt vásárolni?

 1. Konkrét csoportos főzőtanfolyamokra
 2. Bármilyen csoportos főzőtanfolyamra (a megajándékozott választja ki a neki tetsző főzőtanfolyamot, sztenderd ajándékutalványt sztenderd főzőtanfolyamra lehet beváltani)
 3. Online főzőtanfolyamokra (videós főzőtanfolyamok örök hozzáféréssel)

Online főzőtanfolyam ajándékba

Így működik az ajándékutalvány

Szerkesztés, megrendelés és beváltás

Nézd meg ebben a rövid videóban, milyen egyszerűen tudod elkészíteni és beváltani az ajándékutalványt!

Ajándékutalvány – Gyakran ismételt kérdések

Ki kapja meg az ajándékutalványt?2020-12-14T18:38:20+01:00

Az ajándékutalványt az ajándékutalványt vásárló e-mail címére küldjük meg. Ezért fontos, hogy a megrendelés során azt az e-mail címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni az ajándékutalványt!

Mikor és hogyan érkezik meg az elektronikus ajándékutalványt?2020-12-14T18:43:22+01:00
 • Az ajándékutalványt letölthető, elektronikus formában (nyomtatható PDF) kapod meg a megadott e-mail címedre, miután azt a webshopban a kosárba tetted és megvásároltad.
 • Az ajándékutalványt a megrendelő e-mail címére küldjük (azaz te tudod majd átadni az ajándékot akkor, amikor szeretnéd)!
Hogyan tudja a megajándékozott beváltani az ajándékutalványt?2020-12-14T18:39:19+01:00
 • A megajándékozott elektronikusan tudja beváltani az ajándékutalványt. Ennek feltétele, hogy az utalvány ellenértéke a beváltást megelőzően már kiegyenlítsd és általunk feldolgozásra kerüljön (Barionos/Bankkártyás fizetés esetén 1 munkanap, átutalás esetén 2-3 munkanap).
 • Az elektronikus beváltáshoz szükséges adatokat és információkat az e-mail címedre megküldött ajándékutalványon találod (ezek az előnézeten nincsenek rajta!)

Az elektronikus beváltásra 3 lehetőség van:

 1. Az utalványon található QR-kóddal (okostelefonnal egyszerűen beolvasható).
 2. Az utalványon található linkre kattintva.
 3. Az Ajándékutalvány Beváltás oldalon az utalványon szereplő kód megadásával itt: https://lovelyveg.hu/ajandekutalvany-bevaltasa/
Nem érkezett meg az ajándékutalvány az e-mail címemre. Mit tegyek?2020-12-14T18:38:29+01:00
 • Ha nem találod a megrendelésedet visszaigazoló e-mailt az ajándékutalvánnyal, akkor nézd meg a Promóciók/Spam/Levélszemét mappádban is, mert valószínűleg itt landolt.
 • Ha nem találod itt sem az ajándékutalványt, akkor írj a technikaisegitseg@lovelyveg.hu e-mail címünkre. A leveledben add meg a nevedet és az e-mail címedet, amelyet a megrendeléskor megadtál.
 • Megvizsgáljuk a problémát, és segítünk mihamarabb megoldani.
 • Kérünk, hogy e-mailben jelezd a problémát, mert a technikai jellegű problémákat csak így tudjuk hatékonyan megoldani!
Nem sikerült beváltani elektronikusan az ajándékutalványt. Mi tegyek?2021-06-28T15:48:00+01:00

Ha nem sikerül beváltanod elektronikusan az ajándékutalványt, akkor

 • küldd el az elektronikus ajándékutalványodat vagy írd meg az ajándékozó nevét és a saját nevedet a technikaisegitseg@lovelyveg.hu e-mail címünkre,
 • és írd meg, hogy mire szeretnéd beváltani az ajándékutalványt,

hogy megnézhessük mi okozta a problémát és segíthessünk megoldani a mielőbbi beváltást.

 

Beváltható-e az ajándékutalvány pénzre?2020-12-16T11:58:43+01:00

Az ajándékutalványok pénzre nem válthatók (nem visszaválthatók). Az ajándékutalványokkal az utalványnak megfelelő főzőtanfolyamra lehet jelentkezni az érvényesség ideje alatt.

Főzőtanfolyam típusok2021-07-21T09:41:41+01:00

Sztenderd, 3-4 órás vegán főzőtanfolyamainkon tej-, tejtermék-, tojás- és húsmentes ételeket készítünk. Speciális főzőtanfolyamainkhoz a gluténkerülő vegán*, a 4 óránál hosszabb vagy a több alkalmas főzőtanfolyamok tartoznak. A sztenderd ajándékutalvány speciális főzőtanfolyamokra is beváltható, de az eltérő árkategória miatt csak külön egyeztetést követően és az árkülönbözet kiegyenlítésével.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány típusok2021-07-21T09:40:05+01:00

Milyen főzőtanfolyamot ajándékozhatsz szeretteidnek?

1. Szabadon felhasználható ajándékutalvány (csoportos*)

A megajándékozott választja ki, hogy a meghirdetett sztenderd csoportos főzőtanfolyamok közül melyik főzőtanfolyamra szeretne eljönni. A szabadon felhasználható ajándékutalvány az érvényesség ideje alatt bármelyik vegán főzőtanfolyamunkra beváltható, ahol van szabad hely.

2. Ajándékutalvány konkrét főzőtanfolyamra (csoportos*)

Konkrét főzőtanfolyamot is választhatsz ajándékba. Ehhez válaszd ki a főzőtanfolyamot a Kis csoportos főzőtanfolyamok oldalon ITT, majd pipáld ki az Ajándékba veszem részt és már szerkesztheted is az ajándékutalványt.

3. Ajándékutalvány zártkörű főzőtanfolyamra (csoportos*)

Ha többen szeretnétek eljönni és együtt ünnepelni vagy csak egyszerűen egy jót közösen főzni és enni, akkor nektek a zártkörű főzőtanfolyam a legjobb választás. Ebben az esetben választhattok saját időpontot és csak ti lesztek a főzőtanfolyamon! Ehhez válaszd ki a nektek tetsző főzőtanfolyamot a Zártkörű csoportos főzőtanfolyamok közül ITT, add meg hányan jöttök, majd pipáld ki az Ajándékba veszem részt és már szerkesztheted is az ajándékutalványt.

4. Ajándékutalvány ONLINE főzőtanfolyamokra**:

Jelenleg konkrét online főzőtanfolyamokra tudsz ajándékutalványt vásárolni. Ehhez válaszd ki online főzőtanfolyamot az Online főzőtanfolyamok oldalon ITT, majd pipáld ki az Ajándékba veszem részt és már szerkesztheted is az ajándékutalványt.

* A csoportos főzőtanfolyamok helyszíne: Szeged

* *Az online főzőtanfolyamok olyan videós főzőtanfolyamok, amelyeket külön, online tanulás céljára állítottunk össze és vettünk fel. Az online főzőtanfolyami anyagokhoz örök hozzáférést adunk, ezeket bárhol és bármikor saját tempóban el lehet végezni. Előfordul, hogy a csoportos főzőtanfolyamok anyagát online főzőtanfolyamként (legtöbbször bővített tudásanyaggal) is elérhetővé tesszük. Ebben az esetben is vágott videókról, szépen szerkesztett, tanulásra alkalmas anyagokról van szó (nem pedig a csoportos tanfolyamok vágatlan felvételéről, amelyek tanulásra nem lennének alkalmasak!).

2021-07-08T13:33:57+01:00 által|LovelyVeg Főzőiskola hírek|

Hagyj üzenetet