Kapcsolat

LovelyVeg » Kapcsolat
Kapcsolat2018-09-26T06:27:39+00:00

LovelyVeg - Vargáné Nagy Szilvia

Vargáné Nagy Szilvia vagyok. Gyerekkorom óta imádok sütni-főzni, szeretem a hagyományos ételeket egészséges és diétás formába hozni, azaz egészségesebb és tápláló változatban elkészíteni. Persze úgy, hogy az ízélmény  és a táplálkozás öröme megmaradjon, hisz csak a finom ételeket tudjuk igazán élvezni. Ezen kívül imádok kísérletezni, reform alapanyagokból új ételeket, sütiket kreálni.

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült leszokni a fogyókúrákról. Ha már fogyókúráztál valaha, biztos tudod, hogy mennyire nem egyszerű a fogyókúrás, sokszor rögeszmés gondolkodásmóddal felhagyni.

Szerencsére a napjaimat már nem az tölti ki, hogy mit ehetek és mit nem, sőt (szerencsére) már arról is sikerült leszoknom, hogy folyamatosan a kalóriákat, a szénhidrátokat, a fehérjéket és a zsírokat számolgassam. Ennek köszönhetően sokkal szabadabbnak, boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.

Sok-sok olvasással, 20 év fogyókúrával (értsd: a saját magam kárán) sikerült rátalálnom arra az életmódra, amelytől igazán jól érzem magam a bőrömben. Karcsú vagyok, egészséges vagyok, tele vagyok energiával.

És ami a legfontosabb: Ezt az állapotot minimális energiaráfordítással fenn is tudom tartani.

2014. január legelején kezdtem el gasztroblogot írni. Azóta sok változásokon mentem keresztül, és szükségét éreztem, hogy kétszer is megváltoztassam a blog nevét. A LovelyVeg oldallal egy hosszú szakaszt zártam le az életemben, többek között az igen viharosra sikeredett, 20 nehéz évet felölelő, fogyókúrákkal tarkított múltamat. Úgy gondolom, hogy az új oldallal egy új, sokkal könnyedebb és boldogabb fejezet nyílik az életemben.

Remélem, hogy Neked is sokat segít az elmúlt években felhalmozott rengeteg tudásom és tapasztalatom. Bízom benne, hogy oldalon található recepteket és írásokat legalább akkora örömmel forgatod majd, mint amilyen lelkesedéssel és örömmel közkinccsé tettem azokat!

Vajon neked szól-e a LovelyVeg oldal?

 1. Ha szeretnél egészségesebben és tudatosabban élni, akkor igen!
 2. Ha szeretnéd, hogy a családod egészségesebb legyen, akkor igen!
 3. Ha szeretnél vegetáriánus ételeket vagy vegán recepteket készíteni, de nem tudod, hogyan láss neki, akkor igen!
 4. Ha érdekel a vegetáriánus életmód vagy a vegán életmód, akkor igen!
 5. Ha nem érdekel a vegetáriánus és a vegán életmód, de szeretnél a hagyományos ételek mellett több zöldséget fogyasztani és egészségesebben táplálkozni, akkor igen!
 6. Ha magas a koleszterin szinted, akkor igen!
 7. Ha nem ehetsz tejet, tojást vagy esetleg semmilyen állati eredetű fehérjét akkor igen (ez való Neked: vegán receptek)!
 8. Ha gluténmentesen táplálkozol, akkor igen (gluténmentes ételek)!
 9. Ha szeretnél mellékesen fogyni, méghozzá egészségesen, akkor igen!
 10. Ha nem akarsz vagyonokat kiadni kész vegán ételekre, akkor igen!
 11. Ha szeretnéd a hagyományos, megszokott ételeidet egészségesebb formába hozni, akkor igen!
 12. Ha szereted a finom ételeket, akkor igen!

Ha fenti pontok közül egyik sem érdekel, akkor ez az oldal sajnos nem Neked való 🙁

Mi a LovelyVeg oldal célja?

 • A LovelyVeg oldalon az elmúlt több mint 20 év tapasztalatával kikísérletezett, finom és bevált receptjeimet és egyéb egészséges életmód tippjeimet (többek között egészséges hozzávalók és alapanyagok bemutatása, felhasználása, elkészítése) szeretném megosztani Veled, bízva benne, hogy ezzel megkönnyítem Számodra az egészséges életmódváltást.
 • Ha szeretnél hatékonyan és egészségesen életmódot váltani, egészségesebben élni, és megszerezni az ehhez szükséges tudást, akkor hamarosan lehetőség nyílik arra, hogy személyes vagy online főzőtanfolyamaimon és más életmódváltással kapcsolatos tanfolyamaimon részt vegyél. A tanfolyamokon rendszerezett tudásra tehetsz szert, amely segítségével végre saját kezedbe veheted a saját és családod egészségét.

Fontos: A tippek és praktikák saját tapasztalataimból adódnak, így nem feltétlenül felelnek meg a hagyományos konyhai technikáknak. A célom az, hogy minél egyszerűbben, egészségesebben készítsük el az adott ételt. A legegészségesebb verzió nálam azt jelenti, hogy mindig csak annyira alakítom át az adott ételt, hogy az még finom és élvezhető maradjon. Ez nálam alapszabály 🙂

Elérhetőség

Ha kérdésed van, írj bátran: szólj hozzá a receptekhez vagy a cikkekhez vagy írj a varganenagyszilvia@gmail.hu e-mail címre!

Honlap tulajdonosa, üzemeltetője:

Dr. Vargáné Nagy Szilvia e.v.

Adószám: 76295407-1-26

E-mail: varganenagyszilvia@gmail.com

Telefon: +36 20 594 8887

Postacím: 6726 Szeged, Ildikó u. 16.

20 év fogyókúra és diéta… Nem hiába!

A TV2 FEM3Café műsorában is beszéltem 20 évnyi fogyókúrás tapasztalatomról.