Ha olvasod az a hírleveleimet, akkor biztos többször láttad már, hogy régóta tervezem a személyes főzőtanfolyamok online verziójának elkészítését, hogy minél többen hozzájussatok ahhoz a tudáshoz, amit az elmúlt 25 évben saját tapasztalataimon keresztül összegyűjtöttem.

Másrészt sokan kértétek, hogy a főzőtanfolyamok online is elérhetőek legyenek, hiszen sokan távol laktok, és ilyen-olyan okból, de nem tudtok személyesen Szegedre utazni.

Külön köszönöm, hogy olyan sokan biztattatok, és időről időre emlékeztettek, hogy érdemes lenne végre elkészíteni az online főzőtanfolyamokat 🙂

Indulnak a LovelyVeg online főzőanfolyamok!

Hamarosan indul az első LovelyVeg online főzőtanfolyam!

Eddig a leterheltség miatt nem tudtam megvalósítani ezt az elképzelésemet, a fordítóiroda és a főzőiskola vezetése, a főzőtanfolyamok szervezése teljesen lekötötte minden időmet.

Most végre ez az álmom is valóra válik és hamarosan elindul az első online főzőtanfolyam 🙂

Egyik szemem sír, a másik nevet: Áprilisban biztos nem lesz személyes főzőtanfolyam, így egyrészt hiányozni fognak a vidám, lelkes társaságok,  másrészt viszont végre van időm az online tanfolyamok elkészítésével foglalkozni…

Ezúttal segítségem is akad, új csapattaggal bővült a LovelyVeg Csapata. Erről is hamarosan beszámolok!

Elárulom neked, hogy már el is készült az első 3 próba videó! Ezekből 1 videó mindenki számára ingyenesen hozzáférhető lesz (a videó témája egyelőre még meglepetés!). Hamarosan erről is beszámolok és meg is osztom veled a videót!

Elöljáróban annyit, hogy nagyon jó lett és valószínűleg sokan örömötöket fogjátok benne lelni. Nem a legkönnyebb étel lesz, de a részletes videónak köszönhetően akár a kezdő konyhatündérek is el tudják majd készíteni.

Hamarosan jönnek az újdonságok, a hírek, az első szuper és ingyenes videó (meglepetés!), no és persze az első online főzőtanfolyam részletei!

Szép napot: Szilvi