főzőtanfolyam ajándékutalvány

Szeretnél barátaidnak, családtagjaidnak igazi élményt ajándékozni? Szeretnéd, hogy az ajándékod különleges és igazán hasznos is legyen?

Ebben az esetben ajándékozz névre szóló főzőtanfolyam ajándékutalványt!

Főzőtanfolyam ajándékutalvány – Kinek érdemes főzőtanfolyamot ajándékoznod?

Olyan barátodnak, családtagodnak,

 • aki szeret alkotni a konyhában és nyitott újabb dolgok megismerésére, megtanulására.
 • aki szeretne jó társaságban szuper finom és egészséges ételeket készíteni.
 • aki ugyan kezdő konyhatündér, de szívesen megtanulna szuper finom, egyszerű és megvalósítható ételeket.

Ha bármelyik kérdésedre igen a válasz, meleg szívvel ajánlom neked főzőtanfolyamainkat, ahol szórakozva tanulunk meg finom, változatos, egyszerű, kezdők számára is elkészíthető egészséges ételeket.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány: Miért ajándékozz főzőtanfolyamot?

 • A 7 fős főzőtanfolyamokon igazi élmény vár barátaidra, családtagjaidra, akik szuper társaságban szuper finom, egyszerű és egészséges ételeket tanulhatnak meg.
 • Barátaid, családtagjaid a főzőtanfolyamokon hasznos és rendszerezett tudásra tehetnek szert, amely segítségével végre saját kezükbe vehetik a saját és családjuk egészségét.
 • Családias hangulat és a jó társaság mindig adott 🙂
 • A kinyomtatott recepteket és az élményt természetesen mindenki hazaviheti 🙂

A főzőtanfolyam élménybeszámolókat itt olvashatod.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány árak

A főzőtanfolyamokra névre szóló ajándékutalványt is vásárolhatsz!

 • Sztenderd főzőtanfolyam ajándékutalvány ára: 9.990 Ft/fő (1 db sztenderd főzőtanfolyam ára 1 személy részére).
 • Exkluzív főzőtanfolyam ajándékutalvány ára: 11.990 Ft/fő (1 db exkluzív főzőtanfolyam ára 1 személy részére).
 • Ajándékutalvány 5.000 Ft értékben: beváltható bármilyen főzőtanfolyamra (megfelelő összegű ráfizetéssel)

Ha kérdésed van a főzőtanfolyam ajándékutalványokkal kapcsolatban, szintén a fozoiskola@lovelyveg.hu címre várom kérdéseidet.

Főzőtanfolyam ajándékutalvány megrendelése

 • Főzőtanfolyam ajándékutalvány rendelés: lvfozoiskola@gmail.com
 • A rendeléshez add meg a neved és a számlázási címed.
 • A rendeléshez add meg a megajándékozni kívánt személyek nevét is, hogy az ajándékutalvány valóban névre szóló lehessen!
 • Ha ár feltüntetése nélkül szeretnéd az ajándékutalványt, kérlek, jelezd! Ebben az esetben a “sztenderd főzőtanfolyam” került az ajándékutalványra, amelynek értéke 9.990 Ft.
 • Miután kiegyenlítetted az ajándékutalvány árát, 1 napon belül (de jellemzően néhány órán belül) megkapod az ajándékutalványt.
Főzőtanfolyam ajándékutalvány

Főzőtanfolyam ajándékutalvány az ár feltüntetése nélkül

Főzőtanfolyam ajándékutalvány felhasználás

 • A főzőtanfolyam ajándékutalványt bármilyen azonos értékű főzőtanfolyamunkra be lehet váltani.
 • Az ajándékutalványok érvényességi ideje: 8 hónap

Főzőtanfolyam ajándékba – Aktuális főzőtanfolyamok

A főzőtanfolyamok folyamatosan indulnak. A főzőtanfolyamok időpontját és témáját itt tudod megnézni:

Érdekel, megnézem az aktuális főzőtanfolyamokat! >>

Várlak téged vagy barátaidat, családtagjaidat szeretettel:

Nagy Szilvia

Főzőtanfolyam ajándékba – Vélemények

Egy szuper napot töltöttem Szilvinél. Nagyon sok olyan dolgot tanultam ami nagyon jól fog jönni az egészséges életmód folytatásához. Szilvi nagyon kedves, profi szakács és egy igazi művész lélek. Nagyon jó hangulatban telt a főzés, nagyon más volt mint otthon de jó értelemben. Olyat is mehettem, amit eddig még csak kóstolni se voltam hajlandó. Szóval én csak nyertem a tanfolyammal. Biztosan jövök még. Köszönöm, hogy részt vehettem.
Orsi (Egészséges ebéd: Tavaszi ízek bűvöletében vegán főzőtanfolyam).

Szuper volt! 🙂 Csak ismételni tudnám a blogbejegyzésben és a kommentekben leírtakat, de hogy valami eddig nem említett pozitívumot is kiemeljek: többnyire olyan alapanyagokkal dolgoztunk, amiket szinte bármilyen nagyobb boltban be lehet szerezni, ezért is ajánlom mindenkinek Szilvi receptjeit és sütési-főzési tippjeit. A mai első utam a legnagyobb szegedi hipermarketbe vezet a foglalkozáson használt kenyérsütőformáért! (Egészséges vegán reggeli főzőtanfolyam) 😀 Timi

Most voltam először , de biztos, hogy nem utoljára Szilvi főzőtanfolyamán! Már tudom, hogy egészséges ételek, milyen finomak is lehetnek! 🙂 Szilvi egy különleges “konyhafönök”, aki személyes varázsával nagyon hasznos trükköket, praktikákat, egyedi ízvilágot mutatott nekünk! A tavaszi leves és az almás pite elfogyasztása után már tudtam, hogy egyre több egészséges újdonságot főzök majd családomnak! Urbán Edit

Ha röviden szeretném jellemezni a főzőtanfolyamot: jó társaság, extra finom ételek melyeket nagyon nagyon könnyű elkészíteni. Elég egyhangú volt a reggeli étkezésem az elmúlt 2 hónapban. Bár úgy gondolom a reggeli gyümölcsturmix jó választás, azért egy idő után kezd unalmas lenni, és a testünk is vágyik a változatosságra. Végre több opció közül választhatok, így gyakorlatilag nekem ezzel megoldottnak tekinthető a reggeli étkezésem. Ami még ugyancsak jó a dologban, hogy ezeket az ételeket el tudom készíteni a barátaimnak is, és biztos vagyok benne, hogy imádni fogják. Köszönöm! 🙂 Nagy György

Nagyon élveztem a sütés-főzést, kb ahogy kiraktam a megmaradt desszerteket a szülők abban a pillanatban megrohanták Nekem már nem maradt 🙂 Isteni finom volt minden! Bátran ajànlom mindenkinek! 🙂 🙂 K. Magdi (Egészséges húsvéti sütik + leves főzőtanfolyam)

“Szuperjó volt a főzőtanfolyam, nagyon jól éreztem magam, Szilvi nagyon közvetlen és így baráti hangulatban röppent el ez a pár óra. Rengeteget tanultam új hozzávalókról, fortélyokról, trükkökről, melyekkel szívesen tértem haza és használok fel a főzés során. Az ételek egyszerűen elkészíthetőek voltak, a főzés jól követhető. Várjuk a folytatást ♥️” Edit

“A családomnak nagyon ízlenek az ételek, sőt észre sem veszik a különbséget. Számomra fontos, hogy egészséges dolgokat tudjak letenni az asztalra nemcsak magamnak, hanem a férjem és a gyerekeim elé. Úgy gondolom, hogy ha már most kicsi korban ehhez szoknak hozzá, akkor számukra ez természetes lesz. Nagyon örülök neked és annak, hogy segítséget nyújtasz irányt mutatsz. Köszönöm!” Sz. Szilvia

“Nagyon finomak, megvalósíthatók a receptek!” B. Moncsi

“Ami számomra a legfontosabb, hogy a főzőtanfolyam nagyon jó hangulatban telt el. Célom, hogy egészségesen táplálkozzak, viszont időm a főzésre nagyon kevés van. Szeretem a változatos, ízletes, egyszerű ételeket. Mindenre választ kaptam, és sok új főzési technikát is tanultam, melynek elsajátítása véleményem szerint csak gyakorlatban lehetséges. Szilviről néhány szóban: lelkes, hiteles, és imádja amit csinál. Sok sikert!” Nagy György

“Nagyon örültem neki, hogy volt egy ilyen főzőtanfolyam és sikerült is el mennem! Nagyon jó hangulatban telt az egész. Szuperül éreztem magam és rengeteget tanultam. Sok hasznos új információ hangzott el. Szilvi nagyon kedves és jó szakember, nagyon megérintett a személye. Igazi családi légkör volt. Miközben egészséges ételeket készítettünk és persze ettünk. 🙂 Remélem lesz még lehetőségem elmenni hozzá, bárkinek jó szívvel ajánlom! További sok sikert!” Gabi

“Olyan új dolgot, hobbit, képzést kerestem a neten,- lakóhelyemhez közel-, amivel változtatni fogok az életemen,étkezésemen, hisz mindannyian folyamatos változáson megyünk keresztül. Érdekesnek találtam a főzőtanfolyamot– igaz én már sok éve főzök- mely új alapanyagokat ,elkészítési módokat, variációkat ízkombinációkat ismertet meg. Egy kellemes szombati programra számítottam, hát ez felülmúlta a kellemes jelzőt 🙂 Úgy gondolom a fejünkben kell , hogy eldőljön mennyire szeretnénk egészségesen táplálkozni. Eddig is próbáltunk rá figyelni, de Tőled számtalan új, egyszerű megvalósítható ötletet kaptunk. Az 5 perc alatt összeállítható piskóta tészta még most is hihetetlennek tűnik számomra, pedig megvalósult.

A zeller nem tartozott a kedvenceim közé, de a leves amit közösen elkészítettünk, pozitívan megváltoztatta a véleményemet. Ebben segített Szilvi sok hasznos információja és egyénisége is természetesen.
Ezentúl én is fogok otthon ilyen finom zellerkrém levest készíteni, ami sok-sok finom zöldséget tartalmaz .
Eddig csak a menzás zeller levest ismertem, most már tudom, milyen az igazi.
Nagyszerű minőségi ételeket készítettünk a tanfolyamon, a bolognai spagetti szuper jó lett.
Aki nyitott az új ismeretekre , egészségesen -de háziasan- szeretne főzni, annak ajánlom ezt a tanfolyamot.” Ibolya

Kedves Szilvi! Köszönöm a lehetőséget, nagyon jól éreztem magam! Sok újat tanultam, sok új alapanyagot ismertem meg. Többek között a csicseri borsót, szójajoghurtot, tofut. Ezeket magamtól talán nem is vettem meg volna soha és pláne nem is kóstoltam volna meg. De olyannyira ízlettek a belőlük készült kencék, hogy ha a mindennapokban nem is, de hétvégente, alkalmanként biztosan fogok készíteni ilyesmit. Sőt, az első kenyér már a sütőben van! 🙂 (fotó e-mailben) A gyerekeim a granoláért odáig voltak, szóval biztosan gyakori vendég lesz ez is az asztalunkon. Vagy akár uzsonnára a suliba. Remélem lesz még ilyen tanfolyam és részt tudok majd venni rajta! Fejesné Bea (Egészséges reggeli főzőtanfolyam)

Kedves Szilvi! Nagyon tetszett a közös sütés-főzés, isteni finom lett minden!!! Örülök, hogy ott lehettem, szuper volt! Ajánlom mindenkinek, aki egyszerű, gyorsan elkészíthető, egészséges ételeket, desszerteket szeretne készíteni! Köszönöm! Mónika (Egészséges húsvéti sütik + leves főzőtanfolyam)

 

Főzőtanfolyamok, receptek, hasznos tudnivalók

Iratkozz fel, hogy le ne maradj a hasznos tippekről és információkról!