Egészséges ebéd főzőtanfolyam

A kép nem csak illusztráció, ezt az ételt el is fogjuk készíteni 🙂

Az egészséges ebéd főzőtanfolyamon igazi élmény a főzés: egészséges, szuper finom, egyszerű, a magyar ízlésnek megfelelő ételeket tanulsz meg könnyedén, jó társaságban! Imádni fogod!

  • Szeretnél egészséges ebédet készíteni magadnak és a családod részére?
  • Szeretnél diétás, de azért a család számára is ehető ebédet készíteni (hát igen, ez is lehetséges…)?
  • Szeretnél több zöldséged fogyasztani? Kifogytál az ötletekből, hogy hogyan rejts még több zöldséget a családod ebédjébe, hogy azt meg is egyék?
  • Eleged van a beszerezhetetlen és méregdrága alapanyagokból? Szeretnél könnyen beszerezhető, elérhető árú alapanyagokból ebédet készíteni?
  • Szeretnéd tudni, hogy milyen alapanyagot hol szerezhetsz be?
  • Szeretnéd tudni, hogy milyen alapanyagot mire cserélhetsz?
  • Kezdő konyhatündér vagy és szeretnéd megtanulni az alapvető konyhai technikáit is?

Ha bármelyik kérdésedre igen a válasz, meleg szívvel ajánlom neked ezt a szuper egészséges ebéd főzőtanfolyamot, ahol szórakozva tanulhatsz meg finom, változatos, egyszerű, egészséges ételeket!

Mit tanulsz az egészséges ebéd főzőtanfolyamon?

Az Egészséges ebéd főzőtanfolyamon finom és egészséges ételeket készítünk el, amelyet közösen el is fogyasztunk. Nem csak a recepteket tanulod meg, hanem olyan tudásra teszel szert, amelyet egy sima receptből nem tudsz megszerezni. Láthatod, érezheted az ételeket, az elkészítésükhöz, az alaptechnikákhoz pedig részletes magyarázatokat is kapsz.

Az Egészséges ebéd főzőtanfolyam végén ezt fogod tudni:

  1. Isteni finom zellerkrémleves – Igazi meglepetés vár, így még biztos nem etted!
  2. Szuper egészséges bolognai spagetti – Nálunk ezt mindenki imádja: családtagok és barátok egyaránt! Lépésről lépésre megtanulhatod, hogy készítsd el életed legfinomabb bolognaiját hús nélkül. Ha még nem tudod, hogyan főzz profin tésztát, végre ezt is megtanulhatod. A bolognait hamis parmezánnal tálaljuk.
  3. Ellenállhatatlanul krémes tiramisu – Ez is mindig az utolsó morzsáig elfogy. Szuper finom vaníliakrémet és egészséges házi piskótát sütünk ehhez a valóban ellenállhatatlan desszerthez.

Miből készülnek az ételek az Egészséges ebéd főzőtanfolyamon?

A főzőtanfolyamon az ételeket növényi alapanyagokból készítjük el. Ezt azt jelenti, hogy az ételek nem tartalmaznak húst, tejet és más tejtermékeket, és tojást sem (vegán ételek). Az egészséges ebéd tanfolyamon sok zöldséget fogunk használni, hüvelyeseket, gyümölcsöt, fűszereket.

A főzőtanfolyamon saját szemeddel és ízlelőbimbóiddal tapasztalhatod meg, hogy milyen egyszerű ezekből az alapanyagokból is szuper finom és egészséges ebédet készíteni 🙂

A vegán ételeket könnyen beszerezhető, elérhető árú alapanyagokból készítjük!

Kinek ajánlom az Egészséges ebéd főzőtanfolyamot?

Mindegyik étel finom, laktató és egészséges. Az Egészséges ebéd menüsor ízvilága megfelel a magyar ízlésnek, így azoknak is ízleni fog, akik a magyaros ételeket szeretik.

Az egyébként húskedvelők is nagyon szívesen fogyasztják ezeket az ételeket, hiszen nagyon finomak. És ez az, ami a leginkább számít!

Az Egészséges ebéd főzőtanfolyamot elsősorban akkor ajánlom Neked, ha

  • ha szeretnél egészségesebben táplálkozni, több zöldséget fogyasztani, új alapanyagokat megismerni.
  • ha szeretnél diétásabban főzni úgy, hogy azt még a családod is megegye.
  • ha magadnak, a családodnak vagy a barátaidnak húsmentes, tejmentes vagy tojásmentes ételeket szeretnél készíteni (húsmentes diéta, tejmentes diéta vagy tojásmentes diéta miatt).
  • ha a vegán életmód mellett döntöttél, de nem tudod, hogyan vágj bele.
  • ha vega (vegetáriánus) vagy. A vegán ételek vegetáriánus ételek is egyben. A növényi tejhelyettesítők normál tejtermékekkel helyettesíthetők (ehhez szívesen adok tippeket és tanácsokat a főzőtanfolyam).
  • szeretsz új ételeket kipróbálni.
  • nyitott vagy az újdonságokra és szívesen tanulsz új dolgokat.
  • szereted az igazán finom ételeket.
  • egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra és jó társaságra vágysz 🙂

Hány konyhatündért tudok fogadni az Egészséges ebéd főzőtanfolyamon?

Mivel a főzőtanfolyam a saját konyhámban lesz, a helyek száma korlátozott: főzőtanfolyamon maximum 5 tanulni és szórakozni vágyó konyhatündért tudok fogadni.

Egészséges ebéd főzőtanfolyam helyszíne

A főzőtanfolyam helyszíne a saját konyhám Szegeden.

Egészséges ebéd főzőtanfolyam időpont

2019.02.23. (szombat) 10.00-14.00 óra – BETELT!

A főzőtanfolyam időtartalma várhatóan 4 órát vesz igénybe a főzéssel és a közös étkezéssel együtt.

Egészséges ebéd főzőtanfolyam ára

Főzőtanfolyam díja: 11.990 Ft/fő

Fizetés módja: előreutalással

Mit tartalmaz az Egészséges ebéd főzőtanfolyam ára?

  • Alapanyagokat
  • Főzőtanfolyamot és az elkészített ételek elfogyasztását (kb. 4 óra)
  • Kinyomtatott recepteket
  • Tea, ásványvíz, gabonakávé
  • Ingyenesen: jókedv, szórakozás, élmény, kikapcsolódás, kérdéseid megválaszolása 🙂

Egészséges ebéd főzőtanfolyam – Jelentkezés módja

  1. Az Egészséges ebéd főzőtanfolyamra e-mailben (lvfozoiskola@gmail.com) tudsz jelentkezni.
  2. A jelentkezésedhez kérlek add meg a teljes nevedet és lakcímedet (számlázáshoz szükséges).

A jelentkezésedet minden esetben visszaigazolom. A visszaigazoló levélben kapod meg a számlát az átutaláshoz. Mivel a főzőtanfolyamon csak 5 főt tudok fogadni, a jelentkezésed az átutalás megérkeztével válik véglegessé!

Ha kérdésed van a főzőtanfolyammal kapcsolatban, kérlek írj e-mailt. Telefonon a +36 20 594 8887 számon érsz el (hétfő-péntek: 18.00-20.00).

Várlak szeretettel:

Vargáné Nagy Szilvia


Vélemények a főzőtanfolyamról

“Szuperjó volt a főzőtanfolyam, nagyon jól éreztem magam, Szilvi nagyon közvetlen és így baráti hangulatban röppent el ez a pár óra. Rengeteget tanultam új hozzávalókról, fortélyokról, trükkökről, melyekkel szívesen tértem haza és használok fel a főzés során. Az ételek egyszerűen elkészíthetőek voltak, a főzés jól követhető. Várjuk a folytatást ♥️” Edit

“A családomnak nagyon ízlenek az ételek, sőt észre sem veszik a különbséget. Számomra fontos, hogy egészséges dolgokat tudjak letenni az asztalra nemcsak magamnak, hanem a férjem és a gyerekeim elé. Úgy gondolom, hogy ha már most kicsi korban ehhez szoknak hozzá, akkor számukra ez természetes lesz. Nagyon örülök neked és annak, hogy segítséget nyújtasz irányt mutatsz. Köszönöm!” Sz. Szilvia

“Nagyon finomak, megvalósíthatók a receptek!” B. Moncsi

“Ami számomra a legfontosabb, hogy a főzőtanfolyam nagyon jó hangulatban telt el. Célom, hogy egészségesen táplálkozzak, viszont időm a főzésre nagyon kevés van. Szeretem a változatos, ízletes, egyszerű ételeket. Mindenre választ kaptam, és sok új főzési technikát is tanultam, melynek elsajátítása véleményem szerint csak gyakorlatban lehetséges. Szilviről néhány szóban: lelkes, hiteles, és imádja amit csinál. Sok sikert!” Nagy György

“Nagyon örültem neki, hogy volt egy ilyen főzőtanfolyam és sikerült is el mennem! Nagyon jó hangulatban telt az egész. Szuperül éreztem magam és rengeteget tanultam. Sok hasznos új információ hangzott el. Szilvi nagyon kedves és jó szakember, nagyon megérintett a személye. Igazi családi légkör volt. Miközben egészséges ételeket készítettünk és persze ettünk. ? Remélem lesz még lehetőségem elmenni hozzá, bárkinek jó szívvel ajánlom! További sok sikert!” Gabi

“Kedves Szilvi! Köszönöm a lehetőséget, nagyon jól éreztem magam! Sok újat tanultam, sok új alapanyagot ismertem meg a főzőtanfolyamon. Többek között a csicseri borsót, szójajoghurtot, tofut. Ezeket magamtól talán nem is vettem meg volna soha és pláne nem is kóstoltam volna meg. De olyannyira ízlettek a belőlük készült kencék, hogy ha a mindennapokban nem is, de hétvégente, alkalmanként biztosan fogok készíteni ilyesmit. Sőt, az első kenyér már a sütőben van! ? A gyerekeim a granoláért odáig voltak, szóval biztosan gyakori vendég lesz ez is az asztalunkon. Vagy akár uzsonnára a suliba. Remélem lesz még ilyen tanfolyam és részt tudok majd venni rajta!” Fejesné Bea

“Kedves Szilvi! Köszönöm a lehetőséget, nagyon jól éreztem magam! Sok újat tanultam, sok új alapanyagot ismertem meg a főzőtanfolyamon. Többek között a csicseri borsót, szójajoghurtot, tofut. Ezeket magamtól talán nem is vettem meg volna soha és pláne nem is kóstoltam volna meg. De olyannyira ízlettek a belőlük készült kencék, hogy ha a mindennapokban nem is, de hétvégente, alkalmanként biztosan fogok készíteni ilyesmit. Sőt, az első kenyér már a sütőben van! ? A gyerekeim a granoláért odáig voltak, szóval biztosan gyakori vendég lesz ez is az asztalunkon. Vagy akár uzsonnára a suliba. Remélem lesz még ilyen tanfolyam és részt tudok majd venni rajta!” Fejesné Bea

Egészséges ebéd főzőtanfolyam